navid-adab

navid-adab

navid-adab
navid-adab

navid-adab

navid-adab

تحقیق اثر پکلوبوترازول بر رشد رویشی، گلدهی و کیفیت میوه در هلو دارای 85 صفحه

تحقیق اثر پکلوبوترازول بر رشد رویشی، گلدهی و کیفیت میوه در هلو دارای 85 صفحه در قالب Wordقابل ویرایش
دسته بندی کشاورزی و زراعت
بازدید ها 10
فرمت فایل doc
حجم فایل 35 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 85
تحقیق اثر پکلوبوترازول بر رشد رویشی، گلدهی و کیفیت میوه در هلو دارای 85 صفحه

فروشنده فایل

کد کاربری 19487
کاربر

توضیحات :

تحقیق اثر پکلوبوترازول بر رشد رویشی، گلدهی و کیفیت میوه در هلو دارای 85 صفحه در قالب Word.قابل ویرایش.

بخشی از متن :

تاریخچه و مبدأ پیدایش هلو

هلو بومی مناطق گرم چین می باشد، ولی به نظر می رسد که سالها قبل از معرفی شدن به اروپا که از آنجا به آمریکای شمالی برده شد در ایران کشت می شده است. بجز سیب، هلو وسیعترین درخت میوه خزانه دار کشت شده در آمریکا می باشد و درختی است نسبتاً کم عمر که دارای اندازه متوسط تا کوچک می باشد. از نظر ژنتیکی، هلو خیلی کمتر از سیب و گلابی متغیر می باشد و میوه هر نهال بذری کشت می شود و حداقل قابل خوراک می باشد و طبیعتاً زودبار می دهد لذا اصلاح ارقام جدید آسان می باشد. اغلب ارقام هلو که امروز بکار می روند محصول برنامه های اصلاح نژاد آزمایشی می باشند. برنامه های اصلاح نژاد موفقیت آمیز در مناطق مختلف دنیا منجر به تولید ارقام تجارتی خیلی بیشتری از آنچه که در مورد سیب و گلابی یافت می شود گردیده است که کشت می شود. (1)

گیاهشناسی هلو

هلو (پرنوس پرسیکا) از خانوادة رزاسه و زیرخانوادة پرونوئیده دارای 16 کروموزوم (16=n2) و بومی چین می باشد. جنس پرونوس شامل هلو، شلیل، بادام، زردآلو، آلو، گوجه و بسیاری از پایه های زینتی می باشد. در این جنس جوانه های گل زودتر از برگ ها باز می شوند و همیشه جانبی بوده، هیچ گاه انتهایی نیستند – هلو و بادام به زیرجنس آمیگدالوس (Amigdalus) تعلق دارند که دارای گل بدون دمگل یا دمگل کوتاه بوده میوه ها کرکی هستند. اندازه درخت هلو. متوسط ارتفاع 3 تا 5 متر – شاخه ها در اطراف تنه گسترده و مرکز آن باز است. درخت خزان کننده با سیستم ریشه ای تقریباً عمیق می باشد.

جوانه های گل غالباً دوتایی روی شاخ های یکساله و به طور جانبی در طرفین جوانه، رویشی قرار می گیرند. اما در بعضی موارد تعداد جوانه های گل در یک نقطه می تواند متغیر و از یک یا چهار گل منفرد تغییر کند. میوه هلو از نوع شفت می باشد و ارقام آن به دو دسته هسته آزاد و یا چسبیده به گوشت تقسیم می شوند. اغلب ارقام هلو خود بارور می باشند ولی تعدادی ارقام خود عقیم نظیر Malberta، Mikade و Alamar وجود دارند. J.H Hale از ارقام خود ناسازگار هلو می باشد. هلو میوه زیادی تولید می کند و برای بدست آوردن میوه ای با اندازه و کیفیت خوب باید تنک شود.

درختان هلو سالانه به هرس نسبتاً شدیدی نیازمندند تا علاوه بر تولید شاخه های یکساله با رشد مناسب برای حفظ باردهی خوب با ایجاد تعادل بین ریشه و قسمت هوایی بتوان تولید میوه را بیشتر کرد. (3)

گلدهی:

گلدهی در درختان میوه را می توان به دو فرآیند نموی اصلی تقسیم کرد. این فرآیندهای نموی عبارتند از آغازش و نمو جوانه های گل که در طول تابستان و پاییز یک سال رخ می دهند و نیز فرآیند گلدهی که در اوایل بهار سال بعد واقع می شود گلدهی در درختان میوه زمانی است که درخت از نظر رشد به سن معینی رسیده باشد سالها طول می کشد تا درختان حاصل از رویش بذر به سن گلدهی برسد.

و...

فهرست مطالب :

تاریخچه و مبدأ‌ پیدایش هلو 1

گیاهشناسی هلو 2

گلدهی 4

عادت گلدهی هلو 4

نونهالی 5

گرده افشانی 6

تشکیل میوه 7

وقایع مهم در تشکیل میوه 8

رشد و نمو میوه 9

ناهنجاری های رشد و نمو میوه 12

شکافتن هسته 13

تنظیم رشد میوه 15

ریزش میوه 16

دوره ریزش 16

تنظیم طبیعی ریزش 18

تنک میوه 20

رسیدن میوه هلو 21

هرس درختان هلو 21

اثر هرس بر کیفیت میوه 24

نیازهای آب و هوایی هلو 26

سیستم های کشت درختان هلو 27

پایه های مورد استفاده هلو 29

هلوهای بذری 30

هیبریدهای هلو و بادام 31

بادام بذری 32

سیستم های تربیت درختان هلو 33

تربیت به روش گلدانی 34

تربیت به روش پنجه ای 35

تربیت به روش هرمی 35

تربیت به شکل ‎Y 36

مواد شیمیایی کنترل کننده رشد 38

تر ازول‌ ها و اهمیت آنها در باغبانی 39

پکلوبوترازول 40

مکانیسم عمل و اثرات PBZ 43

تأثیر PBZ روی رشد درختان میوه 45

جذب و نقل و انتقال PBZ 47

تأثیر نوع و زمان کاربرد پکلوبوترازول 51

مناسب ترین روش و زمان کاربرد PBZ 53

اثرات مورفولوژیکی 55

اثر بر ریشه 55

اثر بر شاخ و برگ 56

تأثیر PBZ روی سطح مقطع تنه 58

تأثیر PBZ برروی تشکیل جوانه های گل، تراکم گل، زمان گلدهی، تشکیل میوه، رشد و نمو و کیفیت میوه 60

استفاده عملی از ‍PBZ 68

کاربردهای باغبانی PBZ و تحقیقات سم شناسی برروی آن 69

بحث و نتیجه گیری 72